100 refranys sobre el menjar i el beure

LA SAVIESA POPULAR A TAULA

Autor: Fàbrega Colom, Jaume

Sección: DICCIONARIOS - DICCIONARIOS GRAL

100 refranys sobre el menjar i el beure

100 refranys sobre el menjar i el beure

16,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
19/05/2021
Colección:
De 100 en 100
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que recreen aquest món …

L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que recreen aquest món tan variat dels refranys de la taula -aliments, tècniques, alimentació...-, explicades amb el seu origen, la seva història, els productes, la comparació amb altres receptes d'arreu i una elaboració pas a pas. * Jaume Fàbrega ha publicat més de 70 llibres, amb 4 enciclopèdies considerades obres de referencia. * La seva gran enciclopèdia sobre _La cuina catalana_ és l'obra de referència utilitzada al taller del cuiner Joan Roca, i cuiners com Ferran Adrià ?amb qui ha col·laborat?, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Fermí Puig i altres han lloat la seva aportació.
Leer más

Más libros de Fàbrega Colom, Jaume

Más información del libro

100 refranys sobre el menjar i el beure

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-13-56044-1
EAN:
9788413560441
Nº páginas:
0
Colección:
De 100 en 100
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
DICCIONARIOS
Sub-Sección:
DICCIONARIOS GRAL
Nascut a Vilavenut (Pla de l'Estany) el 1948. Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Va ser professor de Cultura Popular a l'escola de reciclatge de mestres, d'Història de l'Art Contemporani i de Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat de Girona i d'Enogastronomia a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha impartit cursos d'art i gastronomia i de doctorat sobre Alimentació Mediterrània. És membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, de l'Associació Internacional de Crítics d'Art, de la Federació Internacional de Periodistes de Turisme, membre fundador de l'Associació Catalana de Crítics d'Art, membre del Comitè Espanyol d'Història de l'Art i membre consultor de la Junta del FAD (disseny gràfic). Ha publicat més de 70 llibres. La seva gran enciclopèdia sobre _La cuina catalana_ és l'obra de referència utilitzada al taller del cuiner Joan Roca, i cuiners com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany o Fermí Puig han lloat la seva aportació. És considerat el primer escriptor gastronòmic de la Mediterrània amb una forma innovadora de presentar la cuina com un patrimoni cultural. Col·labora en mitjans com _El Temps_, _Diari de Girona_, _Revista de Girona_ o _Empordà_, en digitals com vadegust. cat i té 3 blogs (Bona Vida, Gastronomia Catalana i Catalan Cooking).

Otros libros en DICCIONARIOS

También te pueden interesar